Vakmensen uitzenden in de bouw

Vakmensen met kennis, vakmanschap en de juiste mentaliteit koppelen wij aan opdrachtgevers in de bouw die versterking nodig hebben bij kleine opdrachten of grote projecten. Werknemers gaan aan de slag met een flexibele arbeidsovereenkomst die op ieder moment vanuit beide zijden kan worden beëindigd. Onze bemiddeling hierbij is prettig voor vakmensen, zij kunnen zich richten op hun vak en de gewenste kwaliteit leveren. Maar het is ook prettig voor opdrachtgevers, want zij kunnen rekenen op direct inzetbare vakmensen in een flexibele schil. Beiden hoeven zich niet bezig te houden met allerlei randzaken: wij nemen onder andere de kennismakingsgesprekken, de voorselectie en de gehele administratieve verwerking op ons.


RTL Uitzendgroep:

  • 1Bemiddeling met vakkennis
  • 2Sterke administratieve verwerking
  • 3Korte doorlooptijden
 

Vakmensen detacheren in de bouw

Wanneer een opdrachtgever voor langere tijd met zekerheid wil beschikken over bepaalde vakmensen, gaan we over tot detachering. De werknemer krijgt van ons een arbeidsovereenkomst en is zo enigszins gebonden aan de opdrachtgever. Ook heeft een werknemer nu recht op een vast aantal uren en doorbetaling bij ziekte. Een opdrachtgever gaat voor de duur van een project een contract met ons aan. Opdrachtgevers en vakmensen blijven ook met detachering flexibel en alle randvoorwaarden worden door ons ingevuld.

Ontwikkelen en veiligheid

RTL Uitzendgroep biedt werknemers de kans om zich verder te ontwikkelen. Want ook vakmensen die hun beroep inhoudelijk uitstekend verstaan, kunnen op andere gebieden bijgeschoold worden. Daarom reserveren wij hier jaarlijks een vast bedrag voor.

Een deel van dat bedrag besteden we aan VCA-certificeringen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en zo het aantal ongevallen te verlagen. In de bouw wordt steeds vaker om een VCA-certificering gevraagd en ook in steeds meer gevallen verplicht gesteld.

Social return

Werkervaring opdoen, de positie op de arbeidsmarkt versterken of bijdragen aan de maatschappij; via Social Return krijgt een groep kwetsbare mensen de kans om hun carrière nieuw leven in te blazen. Binnen deze groep vallen bijvoorbeeld mensen met een arbeidshandicap, langdurig werklozen en mensen met een beperking. Bedrijven die zich bezighouden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en aanbestedingstrajecten vanuit de overheid en hun aandeel in Social Return goed willen regelen, helpen wij bij de praktische invulling. We zorgen voor een goede voorselectie van geschikte kandidaten en informeren opdrachtgevers over deze bijzondere vorm van werkgeverschap.

Onbezorgd door payrolling

Opdrachtgevers die hun werving en selectie aan ons uitbesteden óf dat zelf uitvoeren, kunnen daarna de payrolling door ons laten regelen. Wij verzorgen, met systemen die daar volledig op ingericht zijn, de administratie en verloning rondom werknemers. Voor werknemers betekent dat stipte, wekelijkse betaling. Voor opdrachtgevers een overzichtelijke factuur en altijd samenwerken onder dezelfde voorwaarden en met een vast aanspreekpunt.

Werknemer?

Bij ons krijg je wekelijks betaald.

Werkgever?

Laat de payrolling maar aan ons over.